Kreatos Lubbeek redde mijn leven | KREATOS

Kreatos Lubbeek redde mijn leven

Dit meldde een opgeluchte klant van het Kreatos salon in Lubbeek.

Bij een routine kappersbezoek in mei 2016 had de kapster van dienst een toenmende haaruitval bij de klant vastgesteld. Ze had dit uitvoerig met de klant besproken en ook aangeven dat er ook een medische reden voor de uitval kon zijn. De klant was na het kappersbezoek tot enigszins ongerust geworden en ging bij haar huisarts ten rade.

Om de klant gerust te stellen, trok de huisarts bloed en stuurde dat voor analyse naar het labo. Toen de uitslag binnenkwam, was iedereen met verstomming geslagen: uit de bloedproef bleek dat de klant de Ziekte van Crohn in beginstadium had. Er werd onmiddellijk met een behandeling gestart.

Vandaag was de klant weer in het salon in Lubbeek en deed ze haar verhaal. Ze vertelde dat ze zo lang niet meer bij de kapper was geweest gezien haar ziekte. "Zonder Kreatos had ik misschien nu nog niet ontdekt dat ik met een ernstige aandoening zit, jullie hebben me letterlijk het leven gered." Het team in Lubbeek wist niet goed hoe ze op deze warme woorden moesten reageren. Ze zijn in elk geval superfier!

Voor ons leken de gebeurtenissen in Kreatos Lubbeek een echt kerstverhaal, dat we ook graag aan jou wilden vertellen, zo vlak voor het kerstweekend. We wensen iedereen alvast een leuk, gezellig en feestelijk kerstweekend!