KREATOS Nederland steelt de show | KREATOS

KREATOS Nederland steelt de show

Op uitnodiging van Foroxcity Bioscoop was KREATOS Nederland aanwezig op de Ladies Night van 12 maart jongstleden. Onze kappers waren nog maar amper aanwezig of we werden al overrompeld door de aanwezige dames. Vol enthousiasme gaven we zoveel mogelijk ladies een professioneel advies over de mogelijkheden van hun haar. De meeste dames waren vooral geïnteresseerd in een gepersonaliseerd kleuradvies.

Het spreekt vanzelf dat je op zo'n event kort en bondig moet blijven in je advies, de dames komen vanavond in de eerste plaats een film zien. Onze kappers doen echter hun best om de kernpunten van het advies mee te geven. Voor een volledig en uitgebreid advies spring je best even binnen in een KREATOS salon. We kijken dan naar je gelaatsvorm om je kapselmogelijkheden af te lijnen, terwijl een seizoenstype-bepaling meer info geeft over eventuele kleuringen. Samen met onze klanten bespreken we ook welke verzorgingen ideaal zijn voor je  haar. We geven je dan ook graag stylingtips mee voor thuis.

Dat het advies van de kreatos kappers fel gesmaakt werd, blijkt uit het feit dat we weer uitgenodigd zijn voor de ladies Night van 9 april aanstaande.

Je vindt KREATOS Nederland in Heerlen, Maadstricht en Sittard.