Kreatos SHINE magazine lente 2017 | KREATOS

Kreatos SHINE magazine lente 2017

Het is weer zover: een nieuw seizoen gaat van start en kijk, we hebben weer een nieuw magazine voor je klaar. Het is het 67ste nummer van je bekende Kreatos SHINE magazine.

Deze lente voeren we je mee naar de nieuwste haarttrends in 2 opmerkelijke reportages. In "Towards A Bright White Light" lieten onze creatieve experten zich inspireren door een trend voor meer eenvoud en sterk uitgepuurde vormen. Het witte blad, het lege schildersdoek waarop je dan in een minimum aan lijnen en kleuren een sterk silhouet neerzet. Deze trend past ook bij de nieuwe blondkleuren die deze lente op de markt komen.

"Hanami" is de naam van de 2de trendreportage en verwijst naar het Japanse festival van de kersenbloesems. Wanneer het seizoen komt dat de Japanse kerselaars in bloei staan, dan verzamelen de mensen zich in parken en bossen om deze bomen te bewonderen. Ze kijken zowel naar de zachte kleuren en de levendigheid van de bloemen, als naar de vluchtigheid waarmee de bloesem door de lentewind van de boomtakken geplukt worden. Daarom zijn kersenbloesems een symbool voor intense, elegante, maar tegelijkertijd heel vluchtige schoonheid. Die sfeer van toevallige elegantie, van vluchtige stijlvolheid wilden we vangen in deze 2de reportage.

Natuurlijk biedt het nieuwe Kreatos SHINE magazine de bekende mix van fashion, reisinfo, hebbedinges, lifestyle en tips. We hopen dat je ervan zal genieten. Wil je graag weten hoe we zo'n Kreatos SHINE magazine maken, dan moet je maar eens een kijkje nemen op ons Kreatos blog: daar hebben we een achter-de-schermen van het magazine geschreven. Veel leesplezier!