Kreatos SHINE magazine winter ligt voor je klaar | KREATOS

Kreatos SHINE magazine winter ligt voor je klaar

Vandaag begint een nieuw modeseizoen, ook bij Kreatos. Ons bekende SHINE magazine verzamelt de trends voor de winter en giet ze samen in 2 grote haarreportages, een moderubriek en een heel reeks geschenkideetjes.

De grote trends voor de winter komen steeds vaker uit Londen en New York dan uit Patijs of Barcelona. We lieten ons KreaTeam grasduinen door de nieuwste feesttrends onder de titel "This Little Light Of Mine (I'm gonna let it shine". Daarmee is ineens ook ons motto voor het komende seizoen aangekondigd: Shine with us! Alle Kreatos kappers willen jou helpen iets meer te stralen en te schitteren. Niet alleen op feestjes of parties, maar ook in je leven van alledag. Kreatos streeft er al jaren naar om op onze eigen kleine manier de wereld een heel klein beetje mooier te maken, kapsel per kapsel. Wij knippen immers niet alleen je haar, maar we coifferen daarbij ook je humeur. Telkens als jij gelukkig het Kreatos kapsalon verlaat, hebben onze kappers een klein beetje positief gevoel in de wereld gebracht.

Het is vanuit die filosofie dat we jaarlijks ook een goed doel uitkiezen, dat we dan met de hele kreatos familie ondersteunen: Moeders voor Moeders, Kom op tegen kanker, g-sport, ... Net als vorig jaar kozen we voor de Rode Neuzen actie. Het gegeven van jongeren met psychische problemen ligt vaak dichtbij de leefwereld van onze Kreatosmedewerkers, die in vele gevallen zelf ook jonge mensen zijn. Het idee van een positieve bijdrage te leveren aan het levenvan jonge mensen, ligt bijna vanzelfsprekend in het verlengde van de Kreatos gedachte.

Het is eigenlijk onze manier om iedereen te bedanken die van Kreatos een succes maakt: onze klanten en onze medewerkers. Jullie vormen samen de grote Kreatos familie. Jullie doen ons stralen als de grootste kapper van Vlaanderen. En wij nodigen jullie uit om zelf te schitteren: SHINE WITH US !