Kreatos verjaardagskorting | KREATOS

Kreatos verjaardagskorting

Vanaf 8 februari is ze werkelijkheid: de Kreatos Verjaardagskorting.  Elke jarige vanaf 8 februari ontvangt voor zijn of haar verjaardag een mailtje met een bijkomende korting. Gewoon een extraatje om je te feliciteren.

De voorwaarde voor deze korting is eenvoudig: je hebt een geldig mailadres en een correcte geboortedatum in je klantenfiche bij je Kreatos kapper opgegeven. Zo simpel is het. Zonder geldig mailadres kunnen we je de korting niet bezorgen. Zonder geboortedatum weten we niet wanneer je de korting mag ontvangen. Zijn jouw gegevens onvolledig of wil je ze aanpassen? Richt je dan rechtstreeks tot jouw Kreatos salon. Daar kunnen onze kapsters onmiddellijk de nodige aanpassingen in je klantenfiche doen.

Wat gebeurt er met iedereen die voor 8 februari verjaart?

Die moeten spijtig genoeg wachten tot het begin van 2018. We weten dat dit lang wachten is, maar we moeten ergens met deze nieuwe korting beginnen. Denk eraan dat je FanBonuskorting wel gewoon doorloopt in 2017. En natuurlijk kan je zoals steeds profiteren van alle acties en wedstrijden.

Nu dit project opgestart wordt, gaan wij op zoek naar andere extra voordelen voor jou ... We houden je op de hoogte.