Lente 2017 | KREATOS

Lente 2017

De lente is begonnen en we mogen eindelijk uitkijken naar zonniger weer. Om het nieuwe seizoen in te luiden, brengt je Kreatos kapper ook weer wat nieuws: in ons Kreatos blog zijn we te rade gegaan bij een reeks van experten om voor jou de interessantste tips over haar, beauty en lifestyle te verzamelen. 

We gingen te rade bij het creatieve team van Schwarzkopf Professional om de nieuwste haarmode en verzorgingsproducten nu al te leren kennen. We spraken met beauty experten, zoals Isabelle Ulenaers (SELF) of René Nagels (NANNIC) over een juiste en gezonde verzorging. We interviewden dr. Karavani, dr. van Riet en dr. Lintermans die samen CARPE creëerden: We deden aan "perfume dating" met 4711, Tabac en Baldessarini voor de jongste geurtrends en bezochten de reislustigen van Sunweb om te horen wat de hipste vakantiespots van het moment zijn. Voor we het goed en wel wisten, hadden we een berg trendinfo over mode, beauty, haar, cosmetica en reizen verzameld: veel te veel om in een nieuwsberichtje rond de nieuwe lentemode aan jullie mee te geven.

We staken onze koppen bijeen hier op de redactie van het Kreatos SHINE magazine en we beslisten om al deze experten aan het woord te laten via het Kreatos blog.. Op die manier krijg jij alle goede trendinfo samen in één blog: éen adres voor al je mode- en lifestyletips! 

Je kan nu al lezen hoe het staat met de nieuwe blondtinten voor 2017 en je verneemt alles over natuurlijke cosmetica met Isabelle Ulenaers. We leggen je uit wat een lentetype is en begin april leer je wat een goede zonneverzorging inhoudt met René Nagels (Nannic).

Tegelijkertijd zoeken we nog meer experten. We gaan het gesprek aan met verschillende persagenten, stylisten en modespecialisten om jou zo snel mogleijk de nieuste modesnufjes en hebbedingetjes voor te stellen. Heb je zelf nog ideetjes waarover wij je bij Kreatos kunnen informeren, laat het ons dan weten!