Nieuwe fotoshoot voor het nieuwe seizoen | KREATOS

Nieuwe fotoshoot voor het nieuwe seizoen

Het creatief team van Kreatos was weer druk in de weer deze maand. Elk seizoen moet de modelijn weer helemaal upgedate worden. Onze kappers onderzoeken de grote trends in het buitenland en vertalen die naar een mode voor ons. Op dit ogenblik zijn vooral Londen en Barcelona de belangrijkste Europese inspiratiebronnen. Kapsel worden uitgeprobeerd, kleuring en stylingsproducten worden uitgetest, tot de nieuwe lijn helemaal klaar is.

Dan leggen onze de kappers de modelijn voor aan de Kreatos marketing. Nu schiet die in gang: onze marketing gaat op zoek naar een locatie, een decor, accessoires en een fashion silhouet dat de kapsel het best tot hun recht doet komen. Samen met onze fotograaf verdelen we de kapsels over verschillende thema's. Nu moeten nog de juiste modellen gevonden worden! 

Je ziet: er komt heel wat werk door een hele ploeg mensen bij kijken om een goede fotoshoot te organiseren. We zijn er dan ook heel trots op dat wij als Kreatos de enige kapper zijn in België die erin slaagt 4x per jaar nieuwe haartrends te presenteren op basis van 2 eigen fotoshoots. Dit maakt in totaal minstens 8 fotoshoots per jaar!