Oscars 2017 - Je Kreatos kapper kijkt mee | KREATOS

Oscars 2017 - Je Kreatos kapper kijkt mee

Op zondag 26 february kijkt je Kreatos kapper alvast mee naar de uitreiking van de Oscars 2017. Grote favoriet is "Lala Land", die nieuwe-stijl musical met Ryan Gosling en Emma Stone. De film ontving niet minder dan 14 nominaties. Slechts 2 films deden dat ooit na: All About Eve uit 1959 en Titanic uit 1997. Deze laatste won ook 11 Oscars. Kan Lala-Land hetzelfde doen?

Op de 2de plaats vinden we onder de favorieten dit jaar 2 films met 8 nominaties: Arrival (hoe communiceer met aliens, als ze plots op aarde verschijnen?) en Moonlight (hoe 2 zwarte jongeren hun jeugd doormaken). 

Wij hebben echter een zwak voor een film met maar 3 nominaties: Hidden Figures, over de bijdrage van zwarte vrouwen aan het succes van NASA en het Amerikaanse ruimteprogramma. In een mannenwereld vol vooroordelen en racisme zetten deze vrouwen met trots en flair hun beste beentje voor.

En natuurlijk gaan we de kapsels en de outfits van de sterren op de rode loper bekijken, bekritiseren, beoordelen en imiteren. De rode loper van de Oscars is altijd een goede graadmeter voor nieuwe trends die vanuit Amerika kunnen overwaaien. Zeker op het vlak van feestkapsels kan je heel wat leren uit de osar-ceremonie.

Kijk jij ook mee?

We konden geen betere plek vinden om de nieuwste filmticketwinnaars bekend te maken dan dit filmnieuws. Hier zijn ze: Marie Rens, Kristien DeMol, R. Vandevijver, Marijke Boulet en Robert I. Panis. De tickets zijn met de gewone post onderweg.