THEATRE NATIONAL BIJ TONEELHUIS IN ANTWERPEN | KREATOS

THEATRE NATIONAL BIJ TONEELHUIS IN ANTWERPEN

LIFE:RESET  Fabrice Murgia | Théâtre National

In het woordeloze LIFE:RESET stelt Murgia ons een vrouw voor die ‘s avonds lusteloos van haar werk thuiskomt. Een schijfje stadsleven, métro-boulot-dodo. Ze heeft zo haar vaste rituelen waarmee ze de avond doorkomt. Een daarvan is haar dubbel leven op internet. In een Edward Hopper-achtige setting ontstaat een beangstigende fusie tussen fantasme en realiteit. Wat is de plek van ons lichaam en van zelfreflectie in tijden van over-communicatie? Wat gebeurt er met het menselijke in ons systeem?” (Fabrice Murgia)  Deze ingenieuze mix van theater, videokunst en 3D-technieken levert een onthutsende fusie tussen waanvoorstelling en realiteit op. Ondersteund door een soundscape van Yannick Franck, neemt Fabrice Murgia ons mee voor een uitstap langs de rand van de maalstroom van het hedendaagse bestaan. Zonder woorden.

Je vindt meer info op de site van Toneelhuis of klik HIER.

Dankzij Toneelhuis kunnen we 2x 10 duotickets weggeven voor de voorstellingen van 11 en 12 maart.

De KREATOS VIP-Club nieuwsbrief meldde deze wedstrijd al eerder met kaarten voor 12 en 13 maart: deze data zijn echter verschoven naar 11 en 12 maart.

Wat moet je doen om een vrijkaart te krijgen: bellen naar 03-224 88 44 en "KREATOS" vermelden. Er zijn 10 duotickets per avond beschikbaar.