Vanavond gaan we Over De Streep | KREATOS

Vanavond gaan we Over De Streep

Vanavond wordt het programma Over De Streep uitgezonden, waarin Kreatos directielid Vincent Méclot een groep jongeren begeleidt in een groots project tegen pesten en ten voordele van veilig jezelf zijn. 

Vincent Méclot volgde in de Verenigde Staten een opleiding tot Challenge Day coach en ambassadeur om actief mee te kunnen werken aan een pestvrije wereld waarin iedereen de vrijheid heeft om zichzelf te zijn. Bij Kreatos werken immers heel veel jonge mensen en we worden vaak geconfrotneerd met verhalen over jeugdervaringen die niet zo positief zijn. Kreatos is er sinds zijn oprichting in 1985 trtos op dat we steeds weer meewerken aan een mooiere wereld. Meestal waren dit sociale projecten waarmee we in aanraking kwamen via klanten: ze ondersteunden we projecten als Moeders voor Moeders, Kom Op Tegen Kanker, Geef om haar of g-sport.

We konden dan ook een project dat zo dicht bij de leefwereld van veel van onze medewerkers ligt, niet negeren. Vorig jaar werkte de Kreatos medewerkers mee aan een eerste Over De Streep uitzending. Daarmee schreef Kreatos geschiedenis: de eerste Over De Streep in België en Kreatos als eerste Belgische bedrijf dat meewerkt aan een Challenge Day.

Een reactie op het programma was op 15 november te lezen in de Gazet van Antwerpen: klik gewoon op deze link om het artikel te lezen.

We hopen dat het programma jullie evenzeer inspireert als ons!