Overslaan en naar de inhoud gaan
Kreatos prijslijst

Welkom bij  de grootste kapper 
van Vlaanderen

Welkom bij Kreatos, de thuisbasis van gepassioneerde haarmode-experts die er alles aan doen om onze klanten een fijn gevoel en een prachtige look te bezorgen. Bij Kreatos vormen we één grote kappersfamilie, waarin liefde voor het vak en klanttevredenheid centraal staan.

Hoe het allemaal begon

Sinds de start van ons avontuur in 1984 met Eric Bergeys, is onze familie van franchisenemers uitgegroeid tot de grootste kapper van Vlaanderen, met meer dan 120 salons verspreid over het hele land. Vanaf 2023 hebben Sophie Bergeys en Kris Vanosmael het stokje overgenomen van Eric en zetten ze met dezelfde passie het werk voort om Kreatos verder te ontwikkelen. Met ons team staan we altijd klaar om jouw wensen te vervullen en je te helpen de beste versie van jezelf te zijn.

Kris en Sophie Kreatos

De K van klant

Bij Kreatos staat de ‘K’ voor klant, want jij bent onze koning(in)! We verwelkomen je in een warme en gastvrije omgeving, en verwennen je met een piekfijn kapsel, een heerlijk kopje koffie en een gezellige babbel. Onze professioneel opgeleide kappers luisteren aandachtig naar jouw stijlvoorkeuren en geven deskundig advies. Zo verlaat je ons salon altijd met een glimlach en vol zelfvertrouwen. Kom langs en ervaar onze koninklijke behandeling.

Over ons K van kreatos

Iedereen is welkom

We zijn er trots op dat we bij Kreatos gelijkheid en inclusie hoog in het vaandel dragen. Iedereen is welkom in onze kappersfamilie. Onze deuren staan ook 6 dagen per week open, zelfs op maandag en zonder afspraak. Je kan altijd rekenen op een vriendelijke ontvangst, professionele dienstverlening en klantgerichte service. Onze teams zijn er om je te adviseren, te knippen en te stylen volgens jouw wensen en persoonlijkheid. Wij kijken er alvast naar uit je te verwelkomen en samen te werken aan jouw perfecte look.

Kreatos

Krijg deskundig advies

Ben je op zoek naar de nieuwste en meest opwindende looks? Wil je een coupe die perfect bij jou past en weten hoe je die elke dag moeiteloos in model houdt? Onze gepassioneerde kappers zijn meesters in hun vak en hebben de laatste haarmodetrends en -technieken perfect in de vingers. Als jouw persoonlijke gidsen op het gebied van hairstyling geven ze je deskundig advies en delen ze hun geheimen en expertise met jou. Bij Kreatos draait alles tenslotte om het creëren van een droomlook die ook je innerlijke schoonheid weerspiegelt. Dat is de magie van een kapsel dat jou laat stralen!

over ons deskundig advies

Kwaliteit als rode draad

In al onze salons leggen we de lat hoog, zodat iedereen met een prachtige coupe én een glimlach naar buiten stapt. Onze teams slagen er keer op keer in om een service van topkwaliteit te bieden. Dat blijkt uit de vele positieve reacties van onze klanten. Bij Kreatos hechten we veel waarde aan de mening van klanten. Na elk bezoek vragen we hen om hun ervaring te delen via een korte enquête. En telkens scoren we uitstekend op het gebied van service en klantvriendelijkheid. Deze positieve feedback is voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn en onze belofte van kwaliteit waarmaken.

Kreatos kwaliteit

Koins sparen en er KSMART uitzien!

Naast een klantvriendelijke service en een prachtige coupe geniet je bij Kreatos van exclusieve voordelen met ons koins-beloningssysteem en de KSMART abonnementsformule.

  • Bij elk bezoek aan een Kreatos salon in jouw buurt verzamel je koins. Deze digitale punten kan je eenvoudig opsparen via de Kreatos app. Later wissel je ze in voor geweldige haarverzorgingsproducten en andere voordelen. Het is onze manier om je te bedanken en te belonen voor je loyaliteit.
  • Met het KSMART abonnement kan je 1 jaar lang elke maand naar de kapper tegen een voordelig en vast tarief. Het is de ultieme manier om er altijd verzorgd en stijlvol uit te zien, zonder je zorgen te maken over de kosten.

     

Doe nu je voordeel met een KSMART abonnement

over ons Koins & Ksmart