Overslaan en naar de inhoud gaan
KSMART Kreatos

KSMART

Wil je er elke maand piekfijn uitzien én minder betalen voor je bezoek aan de kapper? Dan heeft Kreatos voor jou de perfecte oplosing: een KSMART abonnement.

Ontdek de formules of bekijk de status van je abonnement

Kies de KSMART formule 
die bij je past

Ik ben

 

Kies je formule

Selecteer je haarlengte

Overzicht van jouw abonnement

 

11 + 1 maand gratis

Je hebt gekozen voor

Hierbij krijg je:

extra hoofdmassage met tonic
Gegevens

We hebben enkel nog je gegevens nodig

 


Je persoonsgegevens zullen verwerkt worden in overeenstemming met onze privacy policy

Onze tarieven voor technische diensten zijn afhankelijk van de complexiteit en duur van de service. Mocht je twijfels hebben of vragen om het juiste abonnement te kunnen aanbieden, verzoeken we je vriendelijk om contact op te nemen met je favoriet Kreatossalon. Zij kunnen je hierbij het beste adviseren.

Het geknipte abonnement 
om er 365 dagen piekfijn uit te zien

De slimme keuze om een jaar lang met de perfecte coupe te shinen? Dat is KSMART. Je kiest de abonnementsformule die bij je past en weet zo vooraf perfect waar je aan toe bent. Maar het mooist van al: je mag elke maand naar de kapper om je lekker te laten verwennen tegen een vast en voordelig maandtarief. Slim gezien? Zeker weten!

Kies zelf je formule

Keuze uit 9 
abonnementen

Extra
kortingen

11+1 maand 
gratis

Makkelijk jouw abonnement 
in de app

Een KSMART abonnement aanvragen? Dat kan via deze website of in de Kreatos app. Je kan er ook altijd naar vragen bij je favoriete Kreatos kapper.

Download on the App StoreGet it on Google play

Phone mockup

FAQ

Heb je een vraag? Dan ben je natuurlijk altijd welkom bij je Kreatos kapper. Maar kijk eerst even hier in onze lijst met Frequently Asked Questions. Wie weet staat het antwoord er al tussen en ben je meteen geholpen. Succes!

Wat is een KSMART abonnement?

Met een KSMART abonnement kies je uit 9 verschillende formules en ga je 1 jaar lang elke maand voordelig naar de kapper. Je kiest uit Snit Basic (man/vrouw), Brushing (vrouw) en Snit&Brushing (vrouw).

Hoe lang ben ik aan het KSMART abonnement gebonden?

Het KSMART abonnement sluit je af voor een periode van 12 maanden. Daarna heb je de vrijheid om het abonnement maandelijks op te zeggen. Zo heb je de flexibiliteit om het aan te passen aan jouw behoeften. Bij ons draait alles tenslotte om jouw comfort en tevredenheid. Heb je nog vragen? Je Kreatos kapper helpt je graag voort.

Kunnen er meerdere personen gebruikmaken van mijn abonnement?

Een kappersabonnement is op naam en dus persoonsgebonden. Alleen degene die het abonnement heeft aangekocht kan ervan gebruikmaken.

Hoe zeg ik mijn KSMART abonnement op?

Je hebt de keuze om je abonnement op te zeggen in je salon of online. Eenmaal je dat hebt gedaan, zal het automatisch op de juiste datum eindigen. Je bent dan uiteraard nog steeds welkom bij jouw Kreatos kapper, maar dan tegen het regulier tarief. 

Hoe maak ik een afspraak?

Een reservatie maken is heel eenvoudig en verloopt bij Kreatos altijd via een professioneel digitaal platform voor het maken van kappersafspraken. Selecteer eerst je Kreatos salon. Kies vervolgens de behandeling en de datum en het tijdstip waarop je wil langskomen. Geef je persoonlijke gegevens in (of controleer ze als ze al ingevuld zijn) en bevestig je reservatie. Je ontvangt altijd nog een bevestigingsmail in je mailbox. 

Wil je je afspraak wijzigen? Geen probleem. Klik in de bevestigingsmail op de link om je afspraak te wijzigen of te annuleren. Je kan ook altijd naar je Kreatos salon bellen om een wijziging of annulatie door te geven. De telefoonnummers vind je op de salonlijstvan Kreatos. 

Kan ik ook zonder afspraak langskomen? 

Tuurlijk! Bij de meeste Kreatos kappers kan je ook zonder afspraak terecht. Even navragen bij je Kreatos salon en je bent meteen zeker of je er zo kan binnenspringen. Let wel op: als je absoluut zeker wil zijn dat je snel bediend wordt, maak dan een afspraak, online (op deze website) of via de Kreatos app. Klanten met een afspraak hebben altijd voorrang. 

Waarom de Kreatos app downloaden? 

Met de Kreatos app maak je het jezelf gemakkelijk. Je vindt er snel je Kreatos salon mee terug om een afspraak te maken. En, vooral, je kan de app gebruiken om koins te sparen en deze bonuspunten, die je bij elk bezoek aan je kapper krijgt, in te wisselen tegen mooie geschenken of voordelen. In de app zie je ook altijd hoeveel koins er in je K-Wallet zitten.

Hoeveel betaal ik bij een Kreatos kapper? 

De prijs hangt af van de formule die je kiest. Om je een idee te geven: voor een gewone knipbeurt (snit basic) betaal je ongeveer 29,90 euro (man) en 48,50 euro (vrouw). Met een KSMART abonnement ben je echter goedkoper af en betaal je respectievelijk slechts 24,90 euro en 40 euro. Hou er bovendien ook rekening mee dat prijzen kunnen variëren per salon. Wil je de juiste prijzen, informeer dan op voorhand bij je Kreatos salon in de buurt en aarzel zeker niet om een prijsofferte te vragen.