Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebruik je de Kreatos app al?

In een wereld waar technologie en beauty hand in hand gaan, mag de Kreatos app niet ontbreken op jouw smartphone. Waarom? Dat leggen we hier haarfijn voor je uit.

Waarom de Kreatos App gebruiken?

De Kreatos app is niet zomaar een app. Ontdek wat je er allemaal mee kan doen: 

  1. Afspraken in een tik: een afspraak maken met je Kreatos kapper heb je met je app in een tik en een swipe geregeld (waar je ook bent). Superhandig.
  2. App-only deals: met je app spaar je bij elk bezoek aan je Kreatos kapper Koins. Met deze digitale punten kan je in de shop op de app exclusieve deals doen.
  3. Altijd mee met de trends: via de app houden we je op de hoogte van de laatste hair&beauty nieuwtjes.

De Kreatos app op je smartphone zetten? Dat gaat zo:

  • Stap 1: Download de app

Ga naar deApp Store (voor iPhone) of Google Play Store (voor Android) en zoek naar ‘Kreatos app’. Klik op ‘Downloaden’ of ‘Installeren’ en voilà, voor je het weet staat de app te schitteren op jou mobieltje.

  • Stap 2: Maak een profiel

Voor je de app kan gebruiken, moet je eerst een account aanmaken. Pas dan kan je jouw voorkeuren, afspraken en gespaarde punten in de app bewaren.

  • Stap 3: Ontdek & Geniet!

Verken alle features, boek je eerste afspraak, laat je inspireren door de laatste trends en verzamel Koins.

Pro-Tip: Zorg dat je notificaties (meldingen) aanstaan om speciale aanbiedingen, herinneringen voor afspraken en hairstyling tips rechtstreeks op je telefoon te krijgen.
Waar wacht je op?

over ons Koins & Ksmart

Download de app en   
spaar Kreatos Koins

Bij Kreatos verwennen we je niet alleen met de geknipte look, professioneel advies en een klantvriendelijke service. Bij elk bezoek krijg je ook koins en daarmee spaar je voor geweldige promoties en extra voordelen. (Niet van toepassing op diensten en producten die onderdeel zijn van een abonnementsformule.) Benieuwd? Download snel de app, activeer je account en begin direct met sparen.

Download on the App StoreGet it on Google play

Phone mockup