Overslaan en naar de inhoud gaan

OSiS van Schwarzkopf zegt bye-bye tegen bad hair days

We kennen het allemaal: je wordt wakker, kijkt in de spiegel en... bad hair day alert! Maar geen paniek, want Schwarzkopf heeft de oplossing om je van al je haartroubles te verlossen: OSiS.

Wat maakt de OSiS haarverzorgingslijn van Schwarzkopf zo bijzonder? We hebben het voor jou getest en dit is ons stijlrapport: 

  • De OSiS-lijn is zorgvuldig samengesteld en biedt een breed scala aan producten, zoals mousses, waxes, gels, serums, sprays, en meer.
  • Elk product is speciaal ontworpen om verschillende stylingeffecten en -texturen te creëren. Van de Mess Up Matt Gum voor een nonchalante, out-of-bed look tot het Magic Anti-Frizz Shine Serum voor een glanzend, zijdezacht effect.
  • OSiS is geschikt voor élk haartype en élke haarwens.
  • De producten zijn supermakkelijk in gebruik. Je geeft er je haar in een handomdraai een Kreatos salon-styling mee… at home!
     

Of zoals we eerder al op de Kreatos Facebookpagina schreven: Schwarzkopf OSiS staat voor grenzeloze zelfexpressie en styling die bij jouw persoonlijkheid past. OSiS gaat mee met het tempo van jou en je haar aan en ontketent creativiteit, wat dat ook voor jou betekent.

Vraag ernaar bij je Kreatos kapper en je bad hair days zijn voorgoed voorbij!